Schermafbeelding 2019-01-10 om 22.06.02.png

Sint Valentijnsmenu 2019

Gebakken eendenlever---hazelnoten, bloemkoolroosjes, zwarte wintertruffel dressing

***

King krab en gepocheerd kippenei---augurk, groene asperge, chorizo

***

Schol en inktvis---sucrines, knolselder, mierikswortel

***

Schotse lamsribstuk---ravioli met ricotta, raapjes en bietjes

>>>Hoevekaas geaffineerd door kaasmeesters « Van Tricht »<<<

***

Blanc intense verleiding

Menu 5-gangen € 87,-

Met aangepaste wijnen € 125,-


>>>Extra kaas degustatie € 15,-<<<

Het menu wordt geserveerd per tafel.

Menu Saint-Valentin 2019

Foie de canard poêlé---noisettes, chou-fleur, vinaigrette à la truffe noire

***

King crabe et œuf poché---cornichons, asperge verte, chorizo

***

Plie et calamars---sucrine, céleri-rave, raifort

***

Carré d’agneau d’Ecosse---ravioli à la ricotta, navets et betteraves

>>>Fromages affinés par les maîtres fromagers “Van Tricht”<<<

***

Blanc passion intense

Menu 5 services € 87,-

Avec vins sélectionnés € 125,-

>>>Supplément dégustation fromages € 15,-<<<

Le menu est servi par table.