MEERKEUZEMENU

U kan zelf een heerlijk drie gangen menu samenstellen :
Een voorgerecht, een hoofdschotel en een dessert naar keuze.

DE VOORGERECHTEN

Schotse zalm “Gravad lax”---tarwesalade, abrikozen, tofu

 Céviche van holle oesters “Gillardeau”---zoete ui, puntpaprika, sumac

 Gemarineerde Sint Jacobsvruchten---knolselder, hazelnoten, beluga linzen

 Ragout van champignons---spelt, spitskool, dragon

 Jonge tarbot---fijne pasta, artisjok, strachino

 Gebakken eendenlever met zwarte pens---hummus, citrus wortelen, crabapple compote

 

DE HOOFDGERECHTEN

Noordzeetong---pompoen, pastinaak, grijze garnalen

 Bouillabaisse en rouille---Sint Jacobsvrucht, rode poon, zeeduivel (voor twee)

Tarbotmoot uit de oven---mousseline of dijonnaise

Fazant gebakken met wijnbladeren “au naturel”---of met witloof “à la Brabançonne”

Kalfsblanket « veau sous la mère »---macrosporum, aardpeer, ratte grenaille

Txogitxu gegrild---gerijpt rundsvlees volgens Baskische traditie grondwitloof, veldsla, frieten

>>>>NIEUW<<<<<<<
Suggestie’s

Royal Belgische kaviaar « Oscietra » 30 gr. of « Imperial Heritage » kaviaar  30 gr.

Inlandse hazenrug---klassiek gebraden met mosterd en 2 sausjes, jonge raapjes, wortelen, cranberry’s

Filet van hert---zoetzure sjalottensaus, prei, guanciale

  


DE NAGERECHTEN

Chocolade « Van Dender »---Vietnam 80%, quinoa, kalamansi

Espresso shake---tonka, Suisse, Baileys

Doyenne peer---oude geuze cuvee René, flan van witte chocolade Dominikaanse republiek

…en voor de liefhebbers:

 Gekarameliseerde pannenkoek met appeltjes

 “Dame Blanche” vanille-ijs

 Ijskoude Weense koffie

 Selectie van hoevekaasjes door kaasmeesters Van Tricht

 

RESTAURANT MICHEL MARKTMENU

* Gemarineerde Sint Jacobsvruchten---knolselder, hazelnoten, beluga linzen

* Ragout van champignons---spelt, spitskool, dragon

Gebakken eendenlever met zwarte pens---hummus, citrus wortelen, crabapple compote

* Fazant “à la Brabançonne”

* Chocolade flan en Doyenne peer---sorbet van geuze

 

Marktmenu 4, 5 of 6 gangen

Menu 4-gangen € 75,  -   Met aangepaste wijnen € 105,-

 Menu 5 gangen € 87,  -  Met aangepaste wijnen € 122,-

<<<EXTRA>>>

* Hoevekazen van kaasmeesters « Van Tricht » (suppl. € 15)

 Het menu wordt geserveerd per tafel.

 

KENNISMAKINGSMENU

Elke dag, middag en avond een gevarieerd menu.

( behalve op zaterdagavond)

2-gangen aan € 40
* 3-gangen aan € 48 *

Menu All-in € 85/p.p.

(Per tafel geserveerd)