MEERKEUZEMENU

U kan zelf een heerlijk drie gangen menu samenstellen :
Een voorgerecht, een hoofdschotel en een dessert naar keuze.

DE VOORGERECHTEN

Salade van kreeft---spelt, portobello, zeegroenten

Culatello di Zibello 24 mnd---aubergine, tamarinde, cashewnoten

Langoustinestaartjes---jonge wortel, gember, kersen

Handgepelde grijze Noordzeegarnalen---gepofte aardappel, jonge prei

Gebakken eendenlever---zwarte pens, hummus met poivrade artisjok

Schotse zalm---jonge uitjes, vadouvan, honing

>>> Met Belgische kaviaar « Oscietra » 30 gr

   >>> of « Imperial Heritage » kaviaar 30 gr

 

DE HOOFDGERECHTEN

Stoofpotje van kreeft---jonge spinazie, champignons, ratte grenaille

Tarbotmoot uit de oven---mousseline of dijonnaise

Atlantische pladijs---boontjes, sjalotten, riesling

Kalfszwezeriken van de Limousin---bloemkool, andijvie, rousettesaus

Lamsnavarin met Schotse lamsnek---tuinbonen, spelt, shiitaké

Rundsfilet pur « Salers »---tartaar bereid in de zaal of gegrild met béarnaise, bladsla en frieten

  
DE NAGERECHTEN

Frambozen uit het Pajottenland---limoen, pecannoten, basilicum

Chocolade « Van Dender »---Brazilië 74%, roomijs met thijm, rode vruchten

Espresso shake---met vodka Grey Goose 

Sabayon---Licor 43, bourbon vanille ijs, witte perzik   

…en voor de liefhebbers:

Gekarameliseerde pannenkoek met appeltjes

“Dame Blanche” vanille-ijs.

Ijskoude Weense koffie

Selectie van hoevekaasjes door kaasmeesters Van Tricht

RESTAURANT MICHEL MARKTMENU

*Carpaccio van langoustine---jonge wortel, gember, kersen

*Atlantische pladijs---boontjes, sjalotten, riesling

Gebakken eendenlever---zwarte pens, hummus met poivrade artisjok

 *Txogitxu kalfsentrecôte---bloemkool, andijvie, rousettesaus

 *Frambozen uit het Pajottenland---limoen, pecannoten, basilicum

 >>>Hoevenkaas geaffineerd door kaasmeesters « Van Tricht »<<<

 

Marktmenu 4, 5 of 6 gangen

Menu 4-gangen € 75,  -   Met aangepaste wijnen € 110,-

 Menu 5 gangen € 87,  -  Met aangepaste wijnen € 127,-

<<<EXTRA>>>

* Hoevekazen van kaasmeesters « Van Tricht » (suppl. € 15)

 Het menu wordt geserveerd per tafel.

 

KENNISMAKINGSMENU

Elke dag, middag en avond een gevarieerd menu.

( behalve op zaterdagavond)

2-gangen aan € 42
* 3-gangen aan € 50 *

Menu All-in € 85/p.p.

(Per tafel geserveerd)