MEERKEUZEMENU

U kan zelf een heerlijk drie gangen menu samenstellen :
Een voorgerecht, een hoofdschotel en een dessert naar keuze.

DE VOORGERECHTEN

Gemarineerde Sint-Jacobsvruchten---knolselder, hazelnoten, beluga linzen

Gebakken eendenlever---cashewnoten, bloemkoolroosjes, zwarte wintertruffel dressing

King krab en gepocheerd kippenei---augurk, groene asperges, chorizo

Hoppescheuten uit onze streek---klassieke bereiding met ei, toast en mousseline

Stoofpotje van kreeft---beukenzwam, ratte grenaille, jonge spinazie

Royal Belgische kaviaar « Oscietra » of « Imperial Heritage » kaviaar

 

DE HOOFDGERECHTEN

Schol en inktvis---sucrine, knolselder en mierikswortel

Rogvleugel---prei, linzen, gerookte paling

Tarbotmoot uit de oven---mousseline of dijonnaise

Duif van Poitou---bulghur, cranberries, peterseliewortel

Gegrilde rundsfilet pur---grondwitloof, veldsla, frieten

Schots lamsribstuk---ravioli met ricotta, raapjes en bietjes

  
DE NAGERECHTEN

Chocolade « Van Dender »---Vietnam 80%, tonka,citrus-marshmellow  

Espresso shake---met vodka Grey Goose

Doyenne peer---oude geuze cuvee René, witte chocolade flan Dominikaanse republiek.

…en voor de liefhebbers:

Gekarameliseerde pannenkoek met appeltjes

“Dame Blanche” vanille-ijs.

Ijskoude Weense koffie

Selectie van hoevekaasjes door kaasmeesters Van Tricht

RESTAURANT MICHEL MARKTMENU

Gebakken eendenlever---cashewnoten, bloemkoolroosjes, zwarte wintertruffel dressing

* King krab en gepocheerd kippenei---augurk, groene asperge, chorizo

   Schol en inktvis---sucrines, knolselder, mierikswortel

  * Schots lamsribstuk---ravioli met ricotta, raapjes en bietjes

  * Blanc intense verleiding

 >>>Hoevenkaas geaffineerd door kaasmeesters « Van Tricht »<<<

 

Marktmenu 4, 5 of 6 gangen

Menu 4-gangen € 75,  -   Met aangepaste wijnen € 108,-

 Menu 5 gangen € 87,  -  Met aangepaste wijnen € 125,-

<<<EXTRA>>>

* Hoevekazen van kaasmeesters « Van Tricht » (suppl. € 15)

 Het menu wordt geserveerd per tafel.

 

KENNISMAKINGSMENU

Elke dag, middag en avond een gevarieerd menu.

( behalve op zaterdagavond)

2-gangen aan € 40
* 3-gangen aan € 48 *

Menu All-in € 85/p.p.

(Per tafel geserveerd)