MEERKEUZEMENU

U kan zelf een heerlijk drie gangen menu samenstellen :
Een voorgerecht, een hoofdschotel en een dessert naar keuze.

DE VOORGERECHTEN

Gemarineerde langoustine - jonge wortelen, savora, yuzu

 Vitello met kreeft - dashi, rammenas, avocado

 Asperges met wilde gerookte zalm - gepocheerd kippenei, augurk, lamsoor

 Gebakken eendenlever - hummus, granaatappel, lente-ui

Royal Belgische kaviaar « Oscietra » 30 gr. of « Imperial Heritage » kaviaar  30 gr.

 



DE HOOFDGERECHTEN

Zeebaars « lijnvangst »zeegroenten, couscous, kokkels

Tarbotmoot uit de oven - mousseline of dijonnaise

Gegrilde tarbotfilet courgette, granny smith, curry

Kalfsblanket « veau sous la mère » - asperges, waterkers, ratte grenaille

Anjou duif - puntpaprika’s, zwarte look, poivrade artisjok

Schotse lamsnek - daslook, erwtjes, tuinbonen


>>>>NIEUW<<<<<<<
Suggestion / suggestie’s

Royal Belgische kaviaar « Oscietra » 30 gr. of « Imperial Heritage » kaviaar  30 gr.
(suppl. € 35,-)



DE NAGERECHTEN

Aardbeien van het “Pajottenland” - mascarpone, limoen, basilicum

Chocolade « Van Dender » - Vietnam 80%, quinoa, kalamansi

Piña Colada ananas, kokos, rhum

…en voor de liefhebbers:

“Dame Blanche” vanille-ijs

Ijskoude Weense koffie

Gekarameliseerde pannenkoek met appeltjes

Selectie van hoevekaasjes door kaasmeesters Van Tricht

RESTAURANT MICHEL MARKTMENU

Vitello met kreeft---radijsjes, komkommer, algen

 Asperges met wilde gerookte zalm---gepocheerd kippenei, augurk, lamsoor

     Gebakken eendenlever---hummus, granaatappel, lente-ui

  Schotse lamsnek---daslook, erwtjes, tuinbonen

  *  Chocolade « Van Dender »---Vietnam 80%, quinoa, kalamansi

           

 

             

Nieuw !! Marktmenu 4, 5 of 6 gangen

Menu 4-gangen € 75,  -   Met aangepaste wijnen € 105,-

 Menu 5 gangen € 87,  -  Met aangepaste wijnen € 122,-

<<<EXTRA>>>

* Hoevekazen van kaasmeesters « Van Tricht » (suppl. € 15)

 Het menu wordt geserveerd per tafel.