MEERKEUZEMENU

U kan zelf een heerlijk drie gangen menu samenstellen :
Een voorgerecht, een hoofdschotel en een dessert naar keuze.

DE VOORGERECHTEN

Vitello met bouquet garnalen --- radijsjes, algen, komkommer

Céviche van holle oesters “Perle Blanche” --- zoete ui, puntpaprika, sumac

Noordzee schol --- vinaigrette met kokkels, bouchots, grijze garnalen

Gebakken eendenlever --- watermeloen, granaatappel, hummus

Royal Belgium caviar « Oscietra » 30 gr. Ou «  Imperial Heritage » caviar 30 gr.  (suppl. € 35,-)

 

DE HOOFDGERECHTEN

Beekriddervis en kleine inktvisjes --- ricotta, gnocchi, gepickelde groenten

Tarbotmoot uit de oven --- mousseline of dijonnaise

Gegrilde tarbotfilet --- courgette, granny smith, curry

Britse lamsrug en schouder --- spitskool, tapenade, red Leicester

Kalfszwezeriken “minute” --- bloemkool, andijvie, pecannoten

Gebraden hoevehaantje --- spelt, cécina, shiitaké


>>>>NIEUW<<<<<<<
Suggestion / suggestie’s

Txogitxu  ---  gerijpt rundsvlees volgens Baskische traditie (voor twee)
Béarnaise, salade, frieten


DE NAGERECHTEN

Aardbeien van het “Pajottenland” - mascarpone, limoen, basilicum

Chocolade « Van Dender » - Vietnam 80%, quinoa, kalamansi

Piña Colada ananas, kokos, rhum

…en voor de liefhebbers:

“Dame Blanche” vanille-ijs

Ijskoude Weense koffie

Gekarameliseerde pannenkoek met appeltjes

Selectie van hoevekaasjes door kaasmeesters Van Tricht

RESTAURANT MICHEL MARKTMENU

Céviche van beekriddervis---zoete ui, puntpaprika, sumac

 Noordzee schol---vinaigrette met kokkels, bouchots, grijze garnalen

     Gebakken eendenlever---watermeloen, granaatappel, hummus

 Gebraden hoevehaantje---spelt, cécina, shiitaké

 * Flensjes---frambozen uit het Pajottenland, citroenverbena
 

Marktmenu 4, 5 of 6 gangen

Menu 4-gangen € 75,  -   Met aangepaste wijnen € 105,-

 Menu 5 gangen € 87,  -  Met aangepaste wijnen € 122,-

<<<EXTRA>>>

* Hoevekazen van kaasmeesters « Van Tricht » (suppl. € 15)

 Het menu wordt geserveerd per tafel.

 

LUNCH & DINER 'au champagne'

Elke dag, middag en avond een gevarieerd menu.

( behalve op zaterdagavond)

2-gangen aan € 40 * 3-gangen aan € 48 *

Met 1/3 fles champagne : suppl. € 28/p.p.

Menu All-in € 80/p.p.

(Per tafel geserveerd)