MEERKEUZEMENU

U kan zelf een heerlijk drie gangen menu samenstellen :
Een voorgerecht, een hoofdschotel en een dessert naar keuze.

DE VOORGERECHTEN

Vitello met bouquet garnalen---radijsjes, algen, komkommer

Céviche van holle oesters “Perle Blanche”---zoete ui, puntpaprika, sumac

 Schotse zalm “Gravad lax”---tarwesalade, abrikozen, tofu

Ragout van champignons---spelt, spitskool, dragon

Jonge tarbot---fijne pasta, artisjok, strachino

Gebakken eendenlever---watermeloen, granaatappel, hummus

 

DE HOOFDGERECHTEN

Zeebaars in zoutkorst---pilaf van bulghur, wakamé, cashew noten (min. 2 pers.)

 Noordzeetong---pompoen, pastinaak, grijze garnalen

Tarbotmoot uit de oven---mousseline of dijonnaise ( suppl.12 € )

Brits lamszadel---spitskool, tapenade, red Leicester

Barbarie eend---sherry, sjalot, marinade van prei (voor 2 pers.)

 

>>>>NIEUW<<<<<<<

 Suggestie’s

Royal Belgische kaviaar « Oscietra » 30 gr. of « Imperial Heritage » kaviaar  30 gr.  (suppl. € 35,-)

Patrijs gebraden met wijnbladeren « au naturel » (suppl. 12 € )

Gebakken zeetong---kropsla, tomaat, frietjes

 


DE NAGERECHTEN

Flensje met frambozen uit het Pajottenland---cotroenverbena, limoen

Chocolade « Van Dender »---Vietnam 80%, quinoa, kalamansi

“Mandjeskaas van Walschot”---witte chocolade, zwarte peper, nectarine

…en voor de liefhebbers:

“Dame Blanche” vanille-ijs

Ijskoude Weense koffie

Gekarameliseerde pannenkoek met appeltjes

Selectie van hoevekaasjes door kaasmeesters Van Tricht

RESTAURANT MICHEL MARKTMENU

Schotse zalm “Gravad lax”---tarwesalade, abrikozen, tofu

Zeebaars---pilaf van bulghur, wakamé, cashew noten

    Noordzeetong---pompoen, pastinaak, grijze garnalen

Brits lamszadel---spitskool, tapenade, red Leicester

   * Piña Colada---ananas, kokos, rhum

Het menu wordt geserveerd per tafel.

 

Marktmenu 4, 5 of 6 gangen

Menu 4-gangen € 75,  -   Met aangepaste wijnen € 105,-

 Menu 5 gangen € 87,  -  Met aangepaste wijnen € 122,-

<<<EXTRA>>>

* Hoevekazen van kaasmeesters « Van Tricht » (suppl. € 15)

 Het menu wordt geserveerd per tafel.

 

KENNISMAKINGSMENU

Elke dag, middag en avond een gevarieerd menu.

( behalve op zaterdagavond)

2-gangen aan € 40
* 3-gangen aan € 48 *

Menu All-in € 85/p.p.

(Per tafel geserveerd)