MEERKEUZEMENU

U kan zelf een heerlijk drie gangen menu samenstellen :
Een voorgerecht, een hoofdschotel en een dessert naar keuze.

DE VOORGERECHTEN

Gemarineerde Sint-Jacobsvruchten---knolselder, hazelnoten, beluga linzen

Baskische rundslende Sidreria---paddenstoelen, tofu, aubergine

Céviche van holle oesters “Gillardeau”---zoete ui, puntpaprika, sumac

Stoofpotje van kreeft---beukenzwam, ratte grenaille, jonge spinazie

Zeebaars---open ravioli met tapenade en basilicum

Royal Belgische kaviaar « Oscietra » of « Imperial Heritage » kaviaar

 

DE HOOFDGERECHTEN

Rogvleugel---prei, linzen, gerookte paling

 Tarbotmoot uit de oven---mousseline of dijonnaise

 Kreeft uit de oven---bloemkool, sushi tempura, chili

 Duif van Poitou---bulghur, cranberries, peterseliewortel

 Lamsschenkel---ravioli met ricotta en zwarte wintertruffel

 Gegrilde rundsfilet pur---grondwitloof, veldsla, frieten

 >>>>NIEUW<<<<<<<
Suggestie’s

Royal Belgische kaviaar « Oscietra » 30 gr. of « Imperial Heritage » kaviaar  30 gr.

Inlandse hazenrug---klassiek gebraden met mosterd en 2 sausjes, jonge raapjes, wortelen, cranberry’s

Filet van hert---zoetzure sjalottensaus, prei, guanciale

  


DE NAGERECHTEN

Chocolade « Van Dender »---Vietnam 80%, tonka,citrus-marshmellow  

Espresso shake---met vodka Grey Goose

Doyenne peer---oude geuze cuvee René, witte chocolade flan Dominikaanse republiek.

…en voor de liefhebbers:

Gekarameliseerde pannenkoek met appeltjes

“Dame Blanche” vanille-ijs.

Ijskoude Weense koffie

Selectie van hoevekaasjes door kaasmeesters Van Tricht

RESTAURANT MICHEL MARKTMENU

Baskische rundslende Sidreria---paddenstoelen, tofu, aubergine

Rogvleugel---prei, linzen, gerookte paling

  Zeebaars---open ravioli met tapenade en basilicum

 * Duif van Poitou---bulghur, cranberries, peterseliewortel

* Chocolade « Van Dender »---Vietnam 80%, tonka, marshmellow met citrusvruchten

 

Marktmenu 4, 5 of 6 gangen

Menu 4-gangen € 75,  -   Met aangepaste wijnen € 105,-

 Menu 5 gangen € 87,  -  Met aangepaste wijnen € 122,-

<<<EXTRA>>>

* Hoevekazen van kaasmeesters « Van Tricht » (suppl. € 15)

 Het menu wordt geserveerd per tafel.

 

KENNISMAKINGSMENU

Elke dag, middag en avond een gevarieerd menu.

( behalve op zaterdagavond)

2-gangen aan € 40
* 3-gangen aan € 48 *

Menu All-in € 85/p.p.

(Per tafel geserveerd)